Alcoolul nu te face mare! - Campanie sociala pentru liceeni
home | media center

Media center 2007

2007 | 2008
 
Craiova, 12 noiembrie 2007
Caravana "Alcoolul nu te face mare" a introdus in licee conceptul de "peer education"
Educarea de la egal la egal, respectiv de la adolescenti catre adolescenti, este conceptul de baza cu care campania sociala "Alcoolul nu te face mare” a patruns in liceele din Romania. Cum? Stimulandu-i pe liceeni sa-si insuseasca mesajul campaniei si sa-l transmita mai departe colegilor.
Citește mai mult »
 
Timisoara, 29 octombrie 2007
Dr. Cristian Andrei ii invata pe liceeni cum sa fie cool fara alcool
Inscrierile la concursul national de filme educative de scurt metraj, "Fii cool fara alcool!", ce face parte din campania nationala pentru liceeni, "Alcoolul nu te face mare", se apropie de final.
Citește mai mult »
 
Ploiesti, 15 octombrie 2007
Liceenii, incitati sa fie cool fara alcool!
Adolescentii din toata tara mai au la dispozitie o luna pentru a se inscrie in competitia anului: concursul national de filme educative de scurt metraj, „Fii cool fara alcool!”, ce face parte din campania nationala pentru liceeni, „Alcoolul nu te face mare”.
Citește mai mult »
 
Iasi, 24 septembrie 2007
Fii cool fara alcool!
Suna clopotelul pentru o noua competitie! „Fii cool fara alcool!” este numele concursului national de filme educative de scurt metraj, din cadrul campaniei nationale pentru liceeni, „Alcoolul nu te face mare”.
Citește mai mult »
 
Buzau, 9 august 2007
Campania "Alcoolul nu te face mare" a plecat in vacanta... in Tabara Poiana Pinului
Psihologi si animatori voluntari le explica participantilor la Tabara Poiana Pinului din Buzau care sunt capcanele consumului de alcool la varsta adolescentei. Astfel ca mesajul campaniei nationale "Alcoolul nu te face mare" este transmis si altfel decat la catedra: prin jocuri recreative si creatie.
Citește mai mult »
 
Constanta, 4 iunie 2007
Cu sinceritate si responsabilitate, despre alcool
Liceenii constanteni au venit astazi in numar mare la Palatul Copiilor la intalnirea cu dr. Cristian Andrei. Medicul le-a vorbit elevilor cu sinceritate si responsabilitate, despre efectele consumului de alcool la varsta adolescentei.
Citește mai mult »
 
Cluj, 28 mai 2007
Elevii clujeni, provocati de dr. Cristian Andrei
Caravana "Alcoolul nu te face mare", ce face parte din campania cu acelasi nume organizata de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Inspectoratul General al Politiei Romane si Asociatia "Berarii Romaniei", a ajuns la Cluj.
Citește mai mult »
 
Bucuresti, 21 mai 2007
Dr. Cristian Andrei da startul caravanei "Alcoolul nu te face mare"
Filmele educative de scurt metraj – "Ce inseamna sa fii cool" si "Pretul unei vieti sportive”, materiale multimedia ce fac parte din campania sociala “Alcoolul nu te face mare”, vor fi prezentate liceenilor din Cluj (28 mai) si Constanta (4 iunie) de promotorul caravanei, dr. Cristian Andrei.
Citește mai mult »
 
Bucuresti, 2 mai 2007
Campania "Alcoolul nu te face mare" patrunde in liceele din toata tara
"Ce inseamna sa fii <cool>?" si "Pretul unei vieti sportive" sunt cele doua filme educative de scurt metraj care vor deveni, incepand de astazi, suportul fiecarui diriginte in elaborarea unor ore inedite de consiliere si orientare profesionala, pe placul liceenilor.
Citește mai mult »
Copyright © 2019 Berarii Romaniei. All rights reserved. Inspectoratul General al Poliției Române Inspectoratul Școlar al Municipiului București Asociația „Berarii României“