Alcoolul nu te face mare! - Campanie sociala pentru liceeni
home | programul pilot

Alcoolul nu te face mare!

Campanie sociala pentru liceeni

"Alcoolul nu te face mare" este o campanie sociala care se adreseaza liceenilor din toata tara. Prin promovarea ei, organizatorii doresc sa contribuie la educarea elevilor cu scopul de a forma opinii anti consum de alcool la aceasta varsta.

PROGRAMUL PILOT:

Campania "Alcoolul nu te face mare" are un "trecut": in 2006, in liceele din Bucuresti, s-a desfasurat un program pilot.

In perioada 15 mai–15 iunie 2006, reprezentantii Asociatiei "Berarii Romaniei" impreuna cu cei ai IGPR, au distribuit materiale informative in toate liceele Capitalei. Campionul Mondial la Box Leonard Doroftei a vizitat atunci cateva licee, vorbindu-le copiilor despre performanta si succesul in viata.

"Genul de prieteni care te prefera beat sunt persoane care vor sa te traga in jos, la nivelul lor. Cand incepi sa ai succes, devin invidiosi. Prietenii adevarati sunt cei care te ajuta sa te realizezi, sa faci performanta, in orice domeniu, si se bucura de succesul tau", a spus sportivul, vorbele sale ramanand celebre in mediul licean.

Peste 40.000 de adolescenti au participat la prima etapa a programului pilot.

Sute de postere si afise educative au fost impartite in liceele bucurestene.

Copyright © 2019 Berarii Romaniei. All rights reserved. Inspectoratul General al Poliției Române Inspectoratul Școlar al Municipiului București Asociația „Berarii României“