Alcoolul nu te face mare! - Campanie sociala pentru liceeni
home | stiri

Stiri

Peste 29 la sută din tinerii români, cu vârste cuprinse între 15 şi 24 de ani, consumă excesiv alcool în fiecare săptămână, se arată într-un Eurobarometru privind consumul de alcool şi politicile publice menite să reducă afecţiunile provocate de acesta.
» http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/aproape-o-treime-dintre-tinerii-romani-consuma-alcool-in-exces-in-fiecare-saptamana-5995811/

 

Tinerii care se bazează pe alcool ca să-şi crească performanţele sexuale trebuie să ştie că acesta scade drastic libidoul. Alcoolul amorteşte simţurile şi poate produce de la simple disfuncţii până la infertilitate, consumat pe termen lung.
» http://www.studentie.ro/campus/EFECTELE_ALCOOLULUI_ASUPRA_PERFORMANTELOR_SEXUALE/c-256-a-1452

 

În România, tot mai mulţi minori ajung în coma alcoolica la spital. Fenomenul ingrijorator a crescut anul acesta, iar statisticile privind România sunt sumbre. 18.5 l de alcool sunt consumaţi, în medie, de români într-un an. Până la 40% din cererile de asistenţă medicală au ca motiv consumul excesiv de alcool. În privinţa binge-drinkingului, 38% din români practică acest obicei.
» http://stiri-exacte.blogspot.com/2011/07/2-milioane-de-romani-fac-exces-de.html

 

Efectele negative ale abuzului de alcool asupra organismului uman au fost cercetate intens, iar descoperiri precum îngreunarea vindecărilor, stimularea apariţiei cancerului sau slăbirea sistemului imunitar au fost discutate intens de lumea medicală.
» http://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/efectele-nebanuite-ale-alcoolului-de-ce-oamenii-care-beau-sunt-mai-bolnavi.html
» http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Modul-prin-care-alcool-conduce-la-cancer_-descoperit_14070/

 

Ştim că alcoolul este un drog, însă el este mai periculos decat notoriile droguri interzise. Alcoolul este in top ca factor de risc, urmat de heroină şi cocaină.
» http://ro.netlog.com/groups/utile_sfaturi/forum/messageid=138542

Copyright © 2019 Berarii Romaniei. All rights reserved. Inspectoratul General al Poliției Române Inspectoratul Școlar al Municipiului București Asociația „Berarii României“